vineri, 3 februarie 2017

Standard de viata ridicat in inima verde a Iasului

     Mandria proprietatii este, poate, motivul principal pentru care romanii isi achizitioneaza o locuinta; au mostenit-o de la rude, au analizat-o in literatura, visand in subconstient sa si-o insuseasca cand vine vremea. La baza – instinct de supravietuire ca, ulterior, sa devina o expresie a sigurantei zilei de maine. Mai precis, posibilitatea ca oricare roman sa detina o locuinta dupa o perioada aspra de rationalizare s-a transformat intr-un barometru de masurare a reusitei in viata. 




     Astfel, Complexul Rezidenţial Royal Town Copou s-a născut din dorinţa de a redescoperi pasiunea de a trăi în rezidenţialul urban într-un ambient confortabil, practic şi relaxant, îmbinand un design clasic, ingenios si reinterpretat care răspunde cerinţelor contemporane ale omului modern cu un stil de viaţă dinamic, pentru care spaţiile deschise şi suprafeţele vitrate sunt esenţiale.
  Construit în regim de înălţime P+6E, Royal Town propune o alternativă locativă modernă şi cochetă, perfectă pentru cuplurile tinere, dar şi pentru familiile de vârstă medie care vor o locuinţă intimă, într-o zonă liniştită care să le asigure un spaţiu de relaxare ideal după zilele agitate.
În acelaşi timp, apartamentele din acest ansamblu rezidenţial se adresează şi familiilor care isi doresc o locuinta practica, cu un grad de confort ridicat, asigurand conditiile esentiale cresterii unui copil.
   Conceptul arhitectural al clădirii a fost gândit în aşa fel încât să se muleze perfect pe nevoile omului modern, pe stilul său de viaţă, venind în întâmpinarea acestor nevoi cu soluţii locative menite să le susţină pe termen lung. Soluţiile inovative sunt implementate încă de la accesul în clădire care a fost facilitat prin montarea unui lift modern.


   Proiectul este implementat într-un mod profesional, cu materiale de calitate şi cu mână de lucru calificată. Au fost selecţionate cele mai bune materiale, astfel încât rezultatul final să fie unul durabil, care să încurajeze o investiţie pe termen lung.
  Designul apartamentelor este studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi : toate apartamentele  au vedere panoramica asupra Iasului, au suprafete generoase si compartimentari modern si functionale.
   Securitatea ansamblului este esentiala, locurile de parcare fiind disponibile doar in curtea privata a proiectului la nivelul subteran si la nivelul suprateran si vor fi accesate doar pe baza de cartela. Complexul rezidenţial Royal Town propune un beneficiu important şi din punctul de vedere al poziţionării în apropierea celui mai mare Centru Universitar al Moldovei. În acelaşi timp, accesul la mijloacele de transport în comun care fac legătura rapidă cu centrul oraşului precum şi alte avantaje, fac din această alternativă locativă o oportunitate rezidenţială.


Pentru mai multe informatii, vizitati-ne pe site-ul nostru stilimobil.ro sau contactati-ne la numarul de telefon: 0748.234.294